lostinnyc.blogg.se

Vår resa till New York 25 sep-4 okt 2012

Resdagen till Island

Kategori: Resa Island-NYC

Pengar - pass - biljett
 
Nu gäller det att tänka. Hur var det nu igen med växelkursen, hmmm?? Vi har så mycket Isländska pengar. För att stanna på Island endast ett dygn. Men värdet är visst ca 56 kr per 1000 ISK. Eller?
10 dollar är värt ca 68 SKR. 
 
Vi skulle fått skjuts ut mot Arlanda, men det har hänt tråkigheter där, så det blir nog inställt. Anki är nu och tränar så vi får se hur vi gör. Blir väl kanske taxi ut till ARL. Bör i a f vara på ARL runt 12.00. För flyget går 14.10.
Skönt med lång frukost och veta att man snart ska iväg.
 
Sitter nu pa hotellet och forsoker skriva pa islandskt tangentbord
Har alltsa kommit fram till Island. Flygresan gick bra. Tog 3 timmar och tidsskillanden ar 2 timmar bakat. Sa vi far en langre dag har pa Blue Lagoon.
 
Vi checkade in och gick direkt till Blue Lagoon for att inta lite middag. Vi at dagens fisk! Supergott! Med ett glas vin till.
 
 
Oj, jag kan inte vrida bilden. Islandskt tangentbord, eller ar det jag som inte kan pa bloggen, suck.
Far kolla sen.
 
Har en bild till pa Anki nar vi gick fr hotellet till badet.
 
 
Dessa tva bilder ar tagna med min Iphone. Ska ut o fota mer i morgon.
 
 Vi fick uppleva Blue Lagoon i bade dagsljus och kvallsmorker. Superharligt! Badade i ca 2 timmar. Vi gick upp sist fran badet. Anki hittade inte sitt skap i omkladningsrummet!! Lost-In-Island!! Efter en uppfriskande promenad i kolsvart morker gick vi tillbaka till hotellet. Promenad pa ca 600 m. Uppnade en flaska Prosecco och njuter av miljon. Forsoker blogga lite men det gar inte sa bra efter en halv flaska. Vi far nog fortsatta i morgon. Natti...

Kommentarer


Kommentera inlägget här: