lostinnyc.blogg.se

Vår resa till New York 25 sep-4 okt 2012

Fredag 28 sep

Kategori: Resa Island-NYC

 Idag regnar det. Annika o Kalle jobbar. Vi ska försöka ge oss på shoppingrunda. 
Vi gick till 5 AV och gick upp mot 16-22 gatan. Lyckades shoppa lite. Kom lite regnskurar.  
 
 
 
 
Vi gick upp till Flat Iron - en häftig byggnad. 
 
Vi tänkte passa på då att gå och köpa lite lunch på Eataly och sätta oss i Madison Square Park och njuta av miljön. Men det var så gigantiskt stort där inne. Vi gick runt och kollade på alla olika diskar av delikatesser. Man kunde beställa in färsk nygjord pasta, ta nåt gott att äta, vinprovning, nybakat bröd, ostar. Asså det var helt galet att se allt detta. Detta ställe måste man bara besöka om man kommer till NYC.
 
Helt plötsligt blev det filminspelning. Blev mycket folk då, så vi gick iväg. Det tog över en timme att bestämma vad vi skulle handla till vår lunch i parken. Det blev tillslut prouciotto, bröd, gruyere-ost och en kall öl.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tyvärr kom det en regnskur precis då, så vi satte oss vid en staty för att få lite regnskydd. Jag lyckades öppna ölen med att slå bort kapsylen mot en trappa.
 
 
Lite konstig bild. Taget från min iPhone. Men må tro det smakade gott! Men vi fick veta sen av Annika att det är förbjudet att inta alkohol i parker. Kunde ha blivit en väldig dyr lunch :)
 
 
Fler som var sugna på en bit mat.
 
 
 
 Lummigt och grönt på West Village. Hörde att en lägenhet kan kosta över 100 miljoner SKR i detta område. Man hyr en liten lägenhet för ca 33.000 SKR i månaden. 
 
 
 
 
Även fina blommor. För trots lite regnskurar så är det ju varmt och skönt.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: